Mål

Den viktigaste saken är målet med träningen och den ändrade kosten så varför vill jag då börja träna mer och ändra kosten och vad är målet med det?

Svar: Jag har usel kondition nu och jag känner mig allmänt segare i kroppen, målet är alltså att förbättra konditionen och fortsätta träna kontinuerligt för att behålla den givetvis, jag vill också känna mig piggare och mer på G!
När det gäller kosten så behöver jag definitivt hjälp!!! Jag småäter just nu precis hela tiden, har absolut ingen koll på vad och hur mycket jag äter och det syns på kroppen så därför MÅSTE jag bli av med alla dåliga matvanor som jag har just nu. Inget småätande och kontroll på intaget är målet. Jag ska börja dricka vatten till alla måltider igen, äta mycket mindre eller inget godis/fika. Jag vill också få in en vana att äta regelbundet varje dag och äta så som det passar mig. Något som funkar helt enkelt! Skulle jag kunna bli av med mitt sockerberoende som jag antar att jag har och hålla mig till en normal kost så kommer jag må mycket bättre och det är givetvis ett av målen. För att klara av att avstå från småätandet bör jag göra något annat istället för att äta som: umgås med folk, gå ut och gå, motionera på annat sätt, titta på film, spela spel, sova, allt är tillåtet så länge jag inte äter eller dricker annat än vatten.


Konkreta mål som jag har är följande:
Kunna springa 4,4 km (terrängbanan i skolan) med lätta steg och utan svårigheter, gärna med bra tempo.
Gå ner i vikt, 55 kilo är önskemålet.
Få bra, regelbundna kost- och träningsvanor så jag blir piggare och gladare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0