Hatar det

2010-06-16 - 17:56:08


Oj har inte tränat på länge fy på mig!!! Hatar när det blir så! Nu har jag dessutom dragit på mig världens halsont så det kommer inte bli något på några dagar framåt heller tyvärr. Var förresten hos Margareta och vägde mig idag, 56,5 kg så det får jag väl va nöjd med! Extremt bra med tanke på att jag inte tränat så mycket det sista, tänk om jag hade tränat lite på det också... :) Återkommer troligen igen innan söndag då vi drar till Rhodos. Ciao!! ;)

Träningspass nr.1

2010-06-12 - 17:50:29


Japp då var första fantastiska träningspasset avklarat. Det kändes superbra vägen igenom, inga problem!! Fy faaaaan va gött att ha gjort det här passet det kan inte kännas bättre!

Träningen gick till så här:
1. Cyklade till elljusspåret
2. Sprang 1 helvarv och ett halvvarv i normalt jogggtempo
3. Sprang 1 varv intervaller
4. Cyklade och hämtade tröjan som låg på spåret och sen hem.
Haha måste tillägga att det spöregnade hela tiden men vad gjorde det? Regn+intervallträning hör för mig ihop!


4 1/2 km låter väldigt lite men det är det inte, det är ett perfekt pass som borde göras minst en gång/vecka för en fin kondition och gör man det i några veckor går det ju utan problem  hur lätt som helst.

Som avslutning på denna dagen ska jag även köra ett styrkepass som jag skriver in här också när jag gjort det lite senare ikväll. Nu blir det fönstershopping på nätet, kanske en promenad och lite läsande tror jag. We'll see!

Allmänt

2010-06-12 - 12:15:56


Njut av alla träningar och matcher som är kvar det är nämligen bara 2 matcher och 5 träningar!

UPDATE: Endast 1 match kvar och 3 träningar då jag drar till Rhodos nästa vecka!

12 Juni

2010-06-12 - 12:11:26


Fick nyss ett samtal från Jörgen, blev kallad till matchen imorgon som börjar kl. 18.00 och samlingen är 16.15. Han sa åt mig att ta det lugnt och inte skicka iväg bollarna utan spela med kvalité och det är något som jag verkligen ska ta åt mig. Ett tips från mig själv är att slappna av och inte tänka så mycket utan bara köra på!

Är lite sliten sen igår då jag var på sommarland från 15.00-01.00 och kom hem vid halv tre typ då det var "Sista natten mé gänget". Det var väl inget ös men känner mig ändå lite småyr. Ska dock ge mig ut i löparspåret snart ändå när jag slappat lite och efter det kan jag också slappa och så kanske det blir en långpromenad eller cykeltur framåt kvällen. Jag tror motion är välbehövt för både kropp och skäl just nu! (vet att det är så!)


Nu ska jag också passa på att lägga upp kostförslag:

Frukost: 2 rostade bröd + pålägg + vatten+grönsaker / 1 port youghurt med russin och flingor/vårgårdaris
Lunch: 1 köttbit/1 kycklingbit/4 köttbullar/1 korv/1 hamburgare ung. + lite pot/mos/ris + vatten
Middag: Något lätt som en tallrik youghurt eller en macka.
Kväll: Något lätt

Regler: Inget småätande, äta när andra äter, när mat bjuds, aldrig ta fram något själv om ingen annan äter!

Ta det lugnt och tänk inte så mycket på maten så ordnar det sig nog fint.

Femton furtiotvå

2010-06-10 - 15:42:33


Måste snabba mig och skriva, har nämligen sjukt bråttom, måste göra i ordning mig då gästerna kommer om 50 min. Det här kommer bli en superkväll det vet jag, just nu är jag godissugen, tur att jag känner på mig att mamma har fixat något gott till ikväll, det brukar hon göra och det brukar bli så lyckat! Och mamma gör alltid som hon brukar! :D Det är faktiskt bra för då vet man vad man får! Nu ska jag som sagt göra i ordning mej och vad gäller träningen så har jag i alla fall lyckats städa hela huset idag och det var ju en liten ansträngning men nej det blev ingen träning idag. :(

Tionde Juni Tjugohundratio

2010-06-10 - 09:31:14


Japp, idag är det dags för skolavslutning och dagens träningspass bli i princip att dammsuga hela huset, ja och jag kanske gör några situps och andra styrkeövningar. Rapporterar detta senare. Nu ska jag leta upp kylen och se vad som finns där sedan blir det lite mys till de andra går upp då jag drar upp dammsugaren. :P Stackars dom andra! Idag är det som sagt skolavlslutning och JAG SLUTAR NIAN! Ska bli väldigt skönt, jag tror gymnasiet passar mig och jag hoppas på en mycket bättre tid där! Nu ska jag som sagt käka, I'll be back soon!

Att göra:

2010-06-08 - 23:32:47


1. Snygg header
2. Fet stil på "kategorier" & "arkiv"
3. Bra tips i menyn kanske

Börja träna! :D