Allt

Datum: 2011-12-20 | Tid: 20:50:00
 

Hej! Idag är det den 20:e December och två dagar kvar till jullov. Har gjort klart alla skoluppgifter så finns väl inte så mycket i skolan att göra :D Imorgon ska vi först ha Webbdesign vilket jag gillar men sen astråkiga Småföretagande B och efter det vid ett-tiden tror jag ska vi bowla med klassen vilket ska bli kul! Och på torsdag så är det julavslutning i aulan som slutar 11.30 och då ska jag handla mina första julklappar eller ja, jag ska handla alla! Fattar ni? Har inte köpt en enda julklapp och kommer göra det först den 22:a. Knäppt och jag Måste ju verkligen hitta till alla för nån mer chans får jag inte. Tur att jag älskar att köpa julklappar. Funderar också på att köpa följande julklapp till mig själv:

 

Skulle sitta fint!

 


Today

Datum: 2011-12-11 | Tid: 10:57:20
Hejsan, nu ska jag kolla på julkalendern och har samtidigt på skidskytten på TV:n = vintermys!! Bara snön som saknas men det är frost ute iaf och det duger fint så länge. Älskar myset men snart måste jag plugga och det borde vara olagligt att göra det på helger men tyvärr så måste man. Som tur är, är det bara denna veckan som innebär hårt jobb sen är det chill!!

Ensam hemma 2 - vilse i New York

Datum: 2011-12-11 | Tid: 01:13:23
Just den filmen fick julkänslorna men framför allt känslan av jag är lycklig som har min underbara familj att stiga till max! Det är 10 December och snart jullov så det gäller att kämpa på och att ta vara på varje dag och njuta så mycket det bara går. Och starta en blogg också kanske? PoK!

RSS 2.0